Klasická čokoládová příchuť? Ne. Milky Chocolate je něčím víc, co se už nemůže dočkat, až potěší vaše chuťové buňky. Přesvědčte se o tom při pití Čoko-lády. Anebo Višní v čokoládě, kde v kombinaci s griotkou kouzlí zajímavé variace. Tento nízkoprocentní alkoholický nápoj je charakteristický svojí jemnou mléčnou čokoládovou vůní a chutí.
Milky Chocolate obsahuje whiskový destilát, který byl minimálně 3 roky stářený v dubových sudech a tím umocňuje požitek z jeho konzumace.
Čoko-láda
4 cl Milky Chocolate
2 cl Milky Vanilla-Limet
1 dl smetana, 5 cl ananasový džus
Zdobení plátek ananasu, koktejlová třešeň
Způsob přípravy Šejkr/Shaker.
Sklo Dle fantazie/Fancy glass.
Postup Led a ingredience dáme do šejkru a šejkrujeme asi 15 sec. Poté nalijeme do nachystané sklenice a ozdobíme ananasem a koktejlovou třešní.
Višně v čokoládě
4 cl Milky Chocolate
2 cl Shaker Carmine Griotte
Způsob přípravy Přímo do sklenice/Build-in.
Sklo Old-fashioned glass/whiskovka.
Postup Do sklenice vložíme led a dávkujeme nejdříve Milky Chocolate a následně Shaker Carmine Griotte.